MENU

Poniedziałek

 

1 śniadanie

Jaglanka bounty z malinami

 

2 śniadanie

Wingsy z kalafiora

 

obiad

Strogonow z wieprzowiny

 

podwieczorek

Jabłecznik BG BL

 

kolacja

Makaron ryżowy z krewetkami

 

Wtorek

 

1 śniadanie

Pasta z soczewicy z suszonymi pomidorami

 

2 śniadanie

Chia pudding z borówkami

 

obiad

Makaron razowy z indykiem w sosie paprykowym

 

podwieczorek

Koktajl migdałowy z jabłkiem

 

kolacja

Kaszotto z brokułami i parmezanem

 

Środa

 

1 śniadanie

Sałatka z kaszą jaglaną, awokado, papryką i pomidorkami

 

2 śniadanie

Tatar z suszonych pomidorów i grillowanej cukinii

 

obiad

Kurczak po toskańsku z makaronem

 

podwieczorek

Owoce zapiekane pod kruszonką z płatków owsianych

 

kolacja

Sałatka grecka z fetą BL

 

Czwartek

 

1 śniadanie

Owsianka z chia i granatem

 

2 śniadanie

Krem z białych szparagów

 

obiad

Spaghetti bolognese

 

podwieczorek

Ciasteczka brownie

 

kolacja

Sałatka ziemniaczana z awokado i jajkiem

 

Piątek

 

1 śniadanie

Kanapki z twarożkiem pomidorowym BL

 

2 śniadanie

Zielona sałatka z orzechami

 

obiad

Fish and chips z coleslawem

 

podwieczorek

Smoothie z melona, banana i kiwi

 

kolacja

Potrawka z soczewicy z kiełkami i komosą

 

Sobota

 

1 śniadanie

Home Made Granola z jogurtem  BL

 

2 śniadanie

Krem z groszku z chrzanem i szynką parmeńską

 

obiad

Kurczak grillowany w curry z ryżem orientalnym

 

podwieczorek

Pudding z tapioki z malinami

 

kolacja

Omlet z pieczarkami i rukolą

 

Niedziela

 
1 śniadanie
 
2 śniadanie
 
obiad
 
podwieczorek
 
kolacja