MENU

Poniedziałek 14.06

 
 
 

2 śniadanie

Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów

 

obiad

Kurczak w sosie szpinakowym z gorgonzolą i makaronem ryżowym

 

podwieczorek

Bananowo-brzoskwiniowe smoothie bowl z malinami

 
 
 

Wtorek 15.06

 
 
 

2 śniadanie

Zupa pomidorowa

 

obiad

Pieczony filet z kurczaka z jabłkiem, ziemniaczki i seler z żurawiną

 

podwieczorek

Batonik energetyczny

 
 
 

Środa 16.06

 
 
 

2 śniadanie

Sałatka ze szparagami

 

obiad

Kotleciki z puree z groszku i czerwoną kapustą

 

podwieczorek

Koktajl truskawkowo – waniliowy

 
 
 

Czwartek 17.06

 
 
 

2 śniadanie

Pieczone jabłko z orzechami

 

obiad

Kurczak w sosie pomarańczowo-imbirowym z ryżem i fasolką

 

podwieczorek

Pudding z tapioki z musem z mango

 
 
 

Piątek 18.06

 
 
 

2 śniadanie

Carpaccio z buraka z gorgonzolą

 

obiad

Krokiet z dorsza z ostrym sosem i młodymi ziemniakami

 

podwieczorek

Czekoladowy budyń z wiórkami kokosowymi na mleku kokosowym

 
 
 

Sobota 19.06

 
 
 

2 śniadanie

Frytki z cukinii z sosem miętowym
 

obiad

Makaron po chińsku z wołowiną

 

podwieczorek

Muffiny dyniowe

 
 
 

Niedziela 20.06

 
 
 

2 śniadanie

Wingsy z kalafiora

 

obiad

Grillowany schab, Mizeria z koperkiem, Pieczone ziemniaki

 

podwieczorek

Smoothie piernikowe