MENU

Poniedziałek 14.06

 

1 śniadanie

Jaglany crème brûlée

 

2 śniadanie

Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów

 

obiad

Curry z tofu i makaronem ryżowym

 

podwieczorek

Bananowo-brzoskwiniowe smoothie bowl z malinami

 

kolacja

Dal z soczewicy z batatami i szpinakiem

 

Wtorek 15.06

 

1 śniadanie

Naleśniki z mąki gryczanej z gzikiem wegańskim

 

2 śniadanie

Zupa pomidorowa

 

obiad

Wegańska potrawka z białą fasolą, zapiekane ziemniaki i seler z żurawiną

 

podwieczorek

Batonik energetyczny

 

kolacja

Sałatka makaronowa z warzywami

 

Środa 16.06

 

1 śniadanie

Jaglanka karmelowa z bananem

 

2 śniadanie

Sałatka ze szparagami

 

obiad

Kotleciki vege z puree z groszku i czerwoną kapustą

 

podwieczorek

Koktajl truskawkowo -waniliowy

 

kolacja

Kaszotto z cukinią i bakłażanem

 

Czwartek 17.07

 

1 śniadanie

Kanapka z ajvarem

 

2 śniadanie

Pieczone jabłko z orzechami

 

obiad

Tofu w sosie pomarańczowo-imbirowym z ryżem i fasolką

 

podwieczorek

Pudding z tapioki z musem z mango

 

kolacja

Makaron z pesto, pomidorami

 

Piątek 18.06

 

1 śniadanie

Szakszuka klasyczna Wegańska

 

2 śniadanie

Carpaccio z buraka

 

obiad

Leczo z pieczoną ciecierzycą i ryżem

 

podwieczorek

Czekoladowy budyń z wiórkami kokosowymi na mleku kokosowym

 

kolacja

Sałatka z pieczonych bakłażanów z suszonymi pomidorami, na rukoli VEGAN

 

Sobota 19.06

 

1 śniadanie

Kokosowa ryżanka z truskawkowym coulis

 

2 śniadanie

Dip z miętą, Frytki z cukinii
 

obiad

Spaghetti z warzywami po chińsku

 

podwieczorek

Pudding dyniowy

 

kolacja

Sandwich z domowym paprykarzem wegańskim

 

Niedziela 20.06

 

1 śniadanie

Budda bowl z dynią, kaszą jaglaną, zielonym groszkiem i sosem orzechowym

 

2 śniadanie

Wingsy z kalafiora

 

obiad

Pieczone ziemniaki, Sałatka z ogórka z sezamem, Tofu

 

podwieczorek

Smoothie piernikowe

 

kolacja

Pilaw z soczewicą i cukinią VEGAN