moje konto
+48 512 614 512
Brand
  • Menu
    • dieta standardowa
    • dieta wegańska
    • dieta wegetariańska + ryby
    • dieta bezglutenowa
    • dieta sportowa
    • dieta dla kobiet w ciąży
    • dieta bez laktozy
    • dieta bez glutenu / bez laktozy
    • dieta paleo
    • dieta cooking junior
  • Oferta
    • dieta standardowa
    • dieta wegańska
    • dieta wegetariańska + ryby
    • dieta bezglutenowa
    • dieta sportowa
    • dieta dla kobiet w ciąży
    • dieta bez laktozy
    • dieta bez glutenu / bez laktozy
    • dieta paleo
    • dieta cooking junior
    • Detoks Sokowy
    • Dieta z dostawą do domu
  • cennik
Cooking Catering
  • kontakt
  • blog
  • Zamów
    • Poznań i okolice
    • Bydgoszcz i okolice
Facebook Instagram

MENU

  • na dziś
  • na jutro
Menu – dieta wegetariańska + ryby
1 śniadanie

PLACUSZKI BANANOWE Z SERKIEM I ŻURAWINĄ *3,7

2 śniadanie

SAŁATKA CAPRESSE *7

obiad

DORSZ W KREMOWYM SOSIE Z SUSZONYMI POMIDORAMI, BROKUŁAMI I RYŻEM *4

podwieczorek

SZARLOTKA Z BUDYNIOWĄ PIANKĄ *3

kolacja

TORTILLA PEŁNOZIARNISTA Z RUKOLĄ, CHRZANOWYM SERKIEM, MELONEM I ŁOSOSIEM *1,4,7

Alergeny

1. Zboża zawierające gluten
2. Skorupiaki i produkty pochodne
3. Jaja i produkty pochodne
4. Ryby i produkty pochodne
5. Orzeszki ziemnie i produkty pochodne
6. Soja i produkty pochodne
7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
8. Orzechy
9. Seler i produkty pochodne
10. Gorczyca i produkty pochodne
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
12. Dwutlenek siarki i siarczyny
13. Łubin i produkty pochodne
14. Mięczaki i produkty pochodne
15. Truskawki
16. Seler
17. Grzyby
18. Papryka

Menu – dieta wegetariańska + ryby
1 śniadanie

SOBOTA: KANAPKI Z ZIOŁOWYM SERKIEM I PIECZONYM BURAKIEM *1,7
NIEDZIELA: WANILIOWY BUDYŃ JAGLANY Z MUSEM PORZECZKOWYM

2 śniadanie

SOBOTA: JOGURT Z NASIONAMI CHIA I MUSEM OWOCOWYM *7
NIEDZIELA: KOKTAJL WIŚNIOWY

obiad

SOBOTA: TOFU W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM Z ANANASEM I RYŻEM *6
NIEDZIELA: PULPETY FASOLOWE W SOSIE PIECZARKOWYM Z PUREE CHRZANOWYM I GLAZUROWANĄ MARCHEWKĄ *17

podwieczorek

SOBOTA: KUBECZEK TROPIKALNY Z MUSEM MIODOWO-CZEKOLADOWYM
NIEDZIELA: KORZENNE BROWNIE ZE ŚLIWKĄ *3

kolacja

SOBOTA: SAŁATKA MAKARONOWA *17
NIEDZIELA: FASZEROWANA PAPRYKA

Alergeny

1. Zboża zawierające gluten
2. Skorupiaki i produkty pochodne
3. Jaja i produkty pochodne
4. Ryby i produkty pochodne
5. Orzeszki ziemnie i produkty pochodne
6. Soja i produkty pochodne
7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
8. Orzechy
9. Seler i produkty pochodne
10. Gorczyca i produkty pochodne
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
12. Dwutlenek siarki i siarczyny
13. Łubin i produkty pochodne
14. Mięczaki i produkty pochodne
15. Truskawki
16. Seler
17. Grzyby
18. Papryka

Kontakt

Zamówienia przyjmujemy telefonicznie od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 do 14:00 oraz mailowo: kontakt@cookingcatering.com.pl. Dodatkowo na naszej stronie znajdziecie Państwo panel klienta, za pośrednictwem którego istnieje możliwość składania zamówień 24h/7 (zamówienia złożone do godziny 14:00, realizowane są następnego dnia roboczego). Masz jakieś pytania lub wątpliwości? Chętnie na nie odpowiemy:

+48 512 614 512
kontakt@cookingcatering.com.pl

PKO BANK POLSKI NR 71 1020 4027 0000 1102 1494 8840, w tytule podając imię i nazwisko.

cooKING Catering, ul. Błękitna 1/7, 60-656 Poznań