MENU

Poniedziałek 14.06

 

1 śniadanie

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem + warzywa słupki

 

2 śniadanie

Sałatka z fasolką szparagową i suszonymi pomidorami KETO

 

obiad

Kurczak w sosie szpinakowym z gorgonzolą i grillowanym kalafiorem

 
 
 

kolacja

Leczo warzywne KETO

 

Wtorek 15.06

 

1 śniadanie

Pasta twarogowa z łososiem wędzonym , Placki kokosowe KETO

 

2 śniadanie

Zupa pomidorowa

 

obiad

Pieczony kurczak z jabłkami i migdałami, Seler z orzechami

 
 
 

kolacja

Sałatka z awokado KETO

 

Środa 16.06

 

1 śniadanie

Pasta z kurczaka i jajka fit

 

2 śniadanie

Sałatka ze szparagami
Jajecznica z
 

obiad

Pieczone kotlety drobiowe z surówką z czerwonej kapusty

 
 
 

kolacja

Tofu z cukinią i bakłażanem

 

Czwartek 17.06

 

1 śniadanie

Sałatka z fetą, szpinakiem i orzechami

 

2 śniadanie

Jajecznica z warzywami KETO

 

obiad

Fasolka szparagowa z sezamem, Kurczak w sosie pomarańczowo-imbirowym

 
 
 

kolacja

Cukinia zapiekana z pesto i parmezanem

 

Piątek 18.06

 

1 śniadanie

Szakszuka z oliwkami

 

2 śniadanie

Carpaccio z cukinii z gorgonzolą

 

obiad

Krokiet z dorsza z ostrym sosem i fasolką szparagową KETO

 
 
 

kolacja

Sałatka z pieczonych bakłażanów i pomidorów z twarogiem i suszonymi pomidorami, na rukoli

 

Sobota 19.06

 

1 śniadanie

Jajecznica z boczkiem i cebulą

 

2 śniadanie

Dip jogurtowy z miętą, Frytki z cukinii

 

obiad

Wołowina po chińsku z warzywami

 
 
 

kolacja

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

 

Niedziela 20.06

 

1 śniadanie

Budda bowl z dynią KETO, Orzechy włoskie

 

2 śniadanie

Wingsy z kalafiora z parmezanem

 

obiad

Grillowany schab, Mizeria z koperkiem, Sałatka z ogórka z sezamem

 
 
 

kolacja

Pilaw z indykiem i cukinią KETO