MENU

Poniedziałek 26.07

 

1 śniadanie

Jaglanka bounty z malinami

 

2 śniadanie

Wingsy z kalafiora

 

obiad

Strogonow z wieprzowiny

 

podwieczorek

Ciasto kruche z malinami i budyniem

 

kolacja

Orientalny makaron z marchewką imbirem i tofu

 

Wtorek 27.07

 

1 śniadanie

Pasta z soczewicy z suszonymi pomidorami

 

2 śniadanie

Chia pudding z borówkami

 

obiad

Makaron bezglutenowy z indykiem w sosie paprykowym

 

podwieczorek

Koktajl migdałowy z jabłkiem

 

kolacja

Kaszotto z brokułami i parmezanem

 

Środa 28.07

 

1 śniadanie

Jogurt grecki z bakaliami

 

2 śniadanie

Horiatiki-czyli sałątka po grecku

 

obiad

Musaka

 

podwieczorek

Karidopita, czyli greckie ciasto orzechowe z kremem jogurtowym

 

kolacja

Briam

 

Czwartek 29.07

 

1 śniadanie

Śniadaniowy wrap z bananem i twarogiem

 

2 śniadanie

Mango lassi z imbirem

 

obiad

Spaghetti alla carbonara BG

 

podwieczorek

Ciasteczka brownie

 

kolacja

Sałatka ziemniaczana z awokado i jajkiem

 

Piątek

 

1 śniadanie

Owoce z kruszonką

 

2 śniadanie

Sałatka z pieczonych warzyw z serem pleśniowym orzechami

 

obiad

Kotlety rybne z ryżem i warzywami

 

podwieczorek

Koktajl jabłkowy o smaku toffi BL

 

kolacja

Makaron bezglutenowy z pesto z buraka z serem bez laktozy

 

Sobota

 

1 śniadanie

Czekoladowa ryżanka z czarną porzeczką

 

2 śniadanie

Frytki z selera z tymiankiem i płatkami migdałów

 

obiad

Makaron bezglutenowy z soczewicą i oliwkami

 

podwieczorek

Truskawkowy pudding chia

 

kolacja

Tortilla BG z kurczakiem i warzywami

 

Niedziela

 

1 śniadanie

 

 

2 śniadanie

 

 

obiad

 

 

podwieczorek

 

 

kolacja