MENU

Poniedziałek 26.07

 

 śniadanie

Zielona surówka

 

2 śniadanie

Pieczona cukinia na ostro

 

obiad

Bigos z czerwonej kapusty

 

podwieczorek

Sałatka owocowa

 

kolacja

Pomidory nadziewane kapusta kiszona

 

Wtorek 27.07

 

 śniadanie

SURÓWKA TRADYCYJNA Z KISZONYM OGÓRKIEM, Zakwas z buraka

 

2 śniadanie

Mus z pieczonego jabłka

 

obiad

Gulasz warzywny

 

podwieczorek

Zupa krem z pieczonego buraka

 

kolacja

Surówka z jarmużu z jabłkiem, marchewką i cebulą

 

Środa 28.07

 

 śniadanie

SAŁATKA Z KALAFIORA W CURRY, Zakwas z buraka

 

2 śniadanie

Szaszłyki warzywne

 

obiad

Cukinia nadziewana szpinakiem

 

podwieczorek

Orzeźwiająca sałatka z grejpfrutem i miętą

 

kolacja

Krem z marchewki

 

Czwartek 29.07

 

 śniadanie

CARPACCIO Z KALAREPY I JABŁKA Z PORZECZKAMI, SPICY LEMONADE

 

2 śniadanie

Zupa z selera

 

obiad

Bigos z czerwonej kapusty

 

podwieczorek

Chipsy z buraka

 

kolacja

Kotlety z kalafiora

 

Piątek

 

 śniadanie

SPICY LEMONADE, Surówka z czerwonej kapusty z pomidorem

 

2 śniadanie

Gazpacho

 

obiad

Burgery warzywne
 
 

podwieczorek

Sałatka owocowa

 

kolacja

Frytki z cukinii

 

Sobota

 

 śniadanie

Zielona surówka

 

2 śniadanie

Frytki z marchewki z salsą pomidorową

 

obiad

Pomidory nadziewane kapustą kiszoną
 
 

podwieczorek

Orzeźwiająca sałatka z grejpfrutem i miętą

 

kolacja

Cukinia nadziewana warzywami

 

Niedziela

 

 śniadanie

Surówka z jarmużem i jabłkiem

 

2 śniadanie

Kapuśniak

 

obiad

Leczo warzywne
 
 

podwieczorek

Seler naciowy z pesto z buraka

 

kolacja

Surówka z kalarepą